Over Ons

Mijn naam is Lidia.

Ik heb het idee voor Kanjerpost gekregen nadat ik het boek van KanjerGuusje heb gelezen, geschreven door haar vader Lowie. In het boek staat dat Guusje zo blij werd van post. En als Guusje zo blij werd van de post dan moesten er naar mijn idee toch nog meer ernstig zieke kinderen en volwassenen blij worden met post, ik dacht hier wil ik graag iets meer mee doen dan alleen een kaartje sturen.

Het idee voor Kanjerpost was al gauw geboren. Ik ben op internet rond gaan kijken hoe ik dat het beste kon opzetten en ben toen op Post voor Kanjers terecht gekomen opgezet door Simone. Ik ben Simone gaan helpen, want samen hetzelfde idee en dezelfde passie hebben, mensen graag willen helpen dan is een samenwerking snel geboren. Helaas is Simone onverwachts overleden. Post voor Kanjers was inmiddels een stichting en omdat ik de stichting niet kon overnemen ben ik alsnog mijn idee gaan uitwerken en heb ik Kanjerpost opgezet.

Ik doe het natuurlijk niet alleen, ik heb hulp van mijn familie en natuurlijk van heel veel lieve mensen die kaartjes schrijven en sturen naar de Kanjers. Zonder hen zou Kanjerpost niet kunnen bestaan.

Als ik zie en lees wat de kaartjes doen met de Kanjers ga ik hier nog heel lang mee door.